Telefoonnummer

06-23188566

info@praktijkone.nl

info@praktijkone.nl

Adres

Graafseweg 274 Nijmegen

Dips horen bij het leven

Maar soms kun je er behoorlijk in vast komen te zitten. In zo’n periode voel je je moe, snel geïrriteerd en loop je jezelf voortdurend voorbij. Je piekert veel, slaapt slecht en hebt het idee dat je steeds achter de feiten aanloopt en de dagen veel tekort zijn voor de dingen die je moet doen. Mogelijk herken je het dat je dan juist harder gaat werken, er ‘nog een tandje bijzet’. Hierdoor raak je echter steeds verder verstrikt in deze neerwaartse spiraal.

Als je de grip op jezelf en je leven aan het verliezen bent is het tijd om stil te staan en je af te vragen hoe je in deze situatie terecht bent gekomen en hoe je hier in de toekomst anders mee om kunt gaan zodat je je dip de baas blijft.

Inhoud van het programma

5 online lessen

Het programma heeft als doel jou in een persoonlijk bewustwordings- en ontwikkelingsproces te zetten. Naast educatie ga je ook zelf aan de slag met vragen en opdrachten. Je gaat duidelijk krijgen hoe je in je dip terecht komt en hoe je deze in stand houdt of juist erger maakt. Je gaat leren hoe je hier weer goed uit kunt komen, wat je daarvoor te ontwikkelen hebt en hoe je in de toekomst anders met jouw triggers en valkuilen om kunt gaan zodat je minder snel in een dip terecht komt.

Een dip is vaak het gevolg van eigen (niet)handelen. Anders leren kijken naar je dip gaat over: snappen wat de functie van jouw dip is, wat je hiervan te leren hebt en dat gaan ontwikkelen zodat je dip juist vóór je gaat werken in plaats van tegen je.

Werkboek

Bij de online lessen hoort een werkboek. Iedere les staat hierin kort beschreven. Er is ruimte voor aantekeningen en er staan bewustwordingsvragen en opdrachten in om uit te werken. Als je deze noteert in dit werkboek heb je aan het einde een mooi overzicht van jouw groei- en ontwikkelingsproces. Daarnaast kun je met al deze nieuwe inzichten en de informatie uit deze training jouw persoonlijke terugvalpreventieplan maken dat jou kan ondersteunen om in de toekomst een nieuwe dip te voorkomen of hier beter mee om te gaan.

Individueel consult

Het consult van anderhalf uur vindt plaats als je het programma hebt afgerond. Tijdens dit gesprek:

  • Kijk je terug op jouw ontwikkelingsproces
  • Deel je jouw resultaten en wat het programma jou heeft opgeleverd
  • Kijk je naar wat er nog verdere aandacht vraagt, wat daarvoor nodig is en hoe je hiervan concrete doelen kunt maken
  • Is er gelegenheid voor vragen
  • Krijg je advies bij het verder voortzetten van jouw ontwikkelingsweg naar meer innerlijke rust
  • Kunnen bepaalde thema’s kort behandeld worden

Hoe werkt het?

Je kunt meteen starten. Na aanmelding en betaling ontvang je een persoonlijk wachtwoord en inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving welke een half jaar geldig is. Je kunt de lessen gedurende deze periode zo vaak als je wilt terugkijken. Hierdoor zal de lesstof beter beklijven en kunnen steeds weer nieuwe inzichten ontstaan.

Ben jij toe aan verandering?

Tijd voor jezelf

Leer luisteren naar je dip


  • 5 online lessen
  • Werkboek
  • Individueel consult
  • Half jaar vrij toegang tot de online leeromgeving

€ 279,95 (excl. btw)