Telefoonnummer

06-23188566

info@praktijkone.nl

info@praktijkone.nl

Adres

Graafseweg 274 Nijmegen

Vanaf 2010 heb ik mijn eigen praktijk voor Integratieve psychotherapie en educatie. Ik heb mijn opleidingen o.a. genoten aan de Nederlandse Academie voor Integratieve psychotherapie Vesta, See True ACT en mindfulness opleidingen en het Bijscholingsinstituut voor therapeuten (BivT). Mijn basis en werkervaringen voor die tijd liggen binnen de sociale wetgeving, re-integratie, opleiding en coaching.

Het werken met- en begeleiden van mensen gericht op het vergroten van hun zelfhelend vermogen en hun innerlijke groei en ontwikkeling heeft in mijn werk altijd centraal gestaan. Mijn interesse in onze ‘psyche’ (denken, voelen en gedrag) heb ik al van jongs af aan. Komend uit een familie met psychologen en therapeuten kon het niet anders dan dat mijn interesse voor dit vak werd aangewakkerd en ik hier vervolgens ook mijn werk van heb gemaakt. Ik hou van mijn werk en ben dan ook steeds bezig mijzelf verder te specialiseren en ontwikkelen. Op verschillende manieren werk ik daarom aan de bevordering van mijn professionele deskundigheid en mijn persoonlijke, innerlijke ontwikkeling.

Hoe word ik ervaren

Ik ben (en word ervaren als) een rustige, open en toegankelijke persoonlijkheid. Deskundig, zorgvuldig, hartelijk, respectvol en aandachtig met op de juiste momenten een vleugje humor en ‘gekkigheid’. Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak en ervaren dat zij worden gezien in hun mens-zijn, op respectvolle wijze en zonder oordeel. Dit zijn waarden die voor mij heel belangrijk zijn.

Veilig, vertrouwd en respectvol

Tijdens de begeleiding onderzoeken we samen jouw klacht en krijg je  nieuwe inzichten in jezelf. Oorzaken en patronen worden zichtbaar waardoor je je eigen denken, voelen en gedrag beter gaat begrijpen. Het kan nodig zijn om nieuwe vaardigheden aan te leren. Soms ontdek je dingen die pijnlijk of confronterend zijn. Soms ook kun je daar niet omheen en is het nodig deze gevoelens (opnieuw) te ervaren om van je klachten af te komen. Je kunt hierbij rekenen op een deskundige en zorgvuldige begeleiding. Begeleiding gebeurd binnen een veilige en vertrouwde omgeving en werkrelatie, op respectvolle wijze met aandacht en zorg voor jou, je gevoelens en emoties en jouw tempo. Als je in begeleiding wilt komen is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om aan jezelf te werken.

Overzicht

In mijn therapeut schap en wat ik daarin voor ‘de mens’ mag betekenen heb ik mijn levenspad gevonden. Dit klopt met wie ik ben en wat ik ten diepste voel als mijn ‘levensopdracht’. Ik ben gedreven en nieuwsgierig volg met regelmaat opleidingen en vakgerichte (bij)scholingen. Daarnaast blijf ik werken aan mijn persoonlijke innerlijke groei en ontwikkeling. Hieronder een overzicht van een aantal relevante studies en scholingen die ik heb gevolgd en die in mijn begeleiding zijn geïntegreerd.

  • Integratieve psychotherapie (academie VESTA)
  • Integratieve (bedrijfs-)counseling (academie VESTA)
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy) 
  • MEP practitioner (Mind Eye Power) 
  • Rouwtherapie
  • Relatietherapie/ EFT
  • Diverse losse modules: positieve psychologie, gedragsverandering, karakterstructuren, klinisch perfectionisme, depressie
  • mBit (Meerdere brein integratie technieken)
  • Zijnsgeoriënteerde meditatie