Telefoonnummer

06-23188566

info@praktijkone.nl

info@praktijkone.nl

Adres

Graafseweg 274 Nijmegen

Aanbod online programma’s

Er wordt volop gebouwd aan de online academie. In de online academie vind je verschillende programma’s die jou ondersteunen bij jouw innerlijke/persoonlijke ontwikkeling en het veranderen van jouw klachten. Dat kan via zelfstudie of als aanvulling op een individueel behandeltraject in de praktijk.

Op deze pagina vind je een overzicht van het aanbod. Eind 2022 zullen de eerste online programma’s worden gelanceerd en kun je hieraan deelnemen. Je kunt nu alvast jouw interesse kenbaar maken via de mail. Je krijgt dan bericht zodra het programma beschikbaar is. Na inschrijving en betaling ontvang je een wachtwoord en een inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving en kun je meteen aan de slag.

Tijd voor jezelf!

Leer luisteren naar je dip

Leer luisteren naar je dip

Dips horen bij het leven maar kunnen ook behoorlijk lastig zijn. Als je een patroon herkent waarbij je steeds weer in een dip terecht komt en je hebt hier last van, dan is het goed om dit te gaan doorbreken. Hoe je dat doet leer je in dit programma.

Omgaan met je innerlijke criticus

Vind meer innerlijke rust en balans

Een innerlijke criticus kan behoorlijk bepalend zijn voor jouw doen en laten. Dit innerlijk deel vraagt het maximale van je, heeft altijd een weerwoord en het is nooit goed genoeg. De te hoge lat die jouw IC aan jou oplegt is meestal niet realistisch en dat geeft teleurstellingen in jezelf. Hierdoor hou je jouw onzekerheid in stand en wordt zelfs groter. Tijd om de relatie die jij met dit deel van jezelf hebt eens onder de loep te gaan nemen en te veranderen.

Informatie nog niet beschikbaar

Burnout preventie programma

Duurzaam veranderen zonder terugval

Assertiviteit wordt vaak gezien als een wat ‘harde’ communicatievorm. Het is echter mogelijk om jouw persoonlijke assertiviteit te ontwikkelen op een manier die bij jou mens-zijn past. Dit programma is gebaseerd op de principes van ‘geweldloze communicatie’ van Marshall Rosenberg.

Geweldloze assertiviteit

Assertief zijn op een respectvolle manier

Veel mensen die na een periode van rust hun bezigheden en verplichtingen weer oppakken en ‘op de oude voet’ verder gaan krijgen na verloop van tijd weer nieuwe klachten omdat de werkelijke oorzaken van hun burnout niet zijn aangepakt. In dit programma ga je hier (alsnog) naar kijken en van leren want een burnout laat jou juist hele mooie lessen zien en als je deze lessen serieus neemt en hiernaar gaat handelen zal een burnout hiervoor niet meer nodig zijn.

Samen verder

Dynamieken in de partnerrelatie

Vastlopen in je relatie is niet leuk en voelt voor jou misschien als een einde maar biedt juist ook de kans om (samen) te leren, te groeien en te ontwikkelen en zo je relatie op een hoger niveau te krijgen naar meer volwassenheid. Hoe je dat doet leer je (eventueel samen met jouw partner) in dit online programma.

Informatie nog niet beschikbaar