Telefoonnummer

06-23188566

info@praktijkone.nl

info@praktijkone.nl

Adres

Graafseweg 274 Nijmegen

Aanbod online programma’s

Vanaf januari 2022 gaat de online academie van start! Je vindt hier verschillende programma’s die jou ondersteunen bij jouw innerlijke/persoonlijke ontwikkeling. Wil je wel aan jezelf werken maar vind je individuele begeleiding nog een stapje te ver, dan kan een online programma voor jou een goede oplossing zijn. Door middel van zelfstudie en zelfonderzoek kun je al een heel eind komen met het oplossen/veranderen van jouw klachten zonder dat daar meteen professionele begeleiding bij nodig is. Deze online trainingen zijn bedoeld om jou te ondersteunen bij het zelf aanpakken en oplossen van jouw klachten of ter ondersteuning bij een begeleidingstraject. Mocht je twijfelen of een programma voldoende aansluit bij wat jij graag wilt leren dan kun je dit altijd bespreken met de praktijk.

Is er een programma uit onderstaand (aankomend) aanbod dat jij graag zou willen volgen? Dan kun je dit via een mail al aan de academie kenbaar maken. Je krijgt bericht zodra het programma is vrijgegeven op de website. Na inschrijving en betaling ontvang je een wachtwoord en een inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving.

Bekijk hieronder aankomend aanbod vanaf januari 2022

Leer luisteren naar je dip

Geweldloze assertiviteit

Burnout preventie programma

Verander je denkpatronen

Omgaan met je innerlijke criticus

Zelfcompassie – trouw zijn aan jezelf

Kennismakingsles

Wil jij de online academie beter leren kennen of twijfel je nog of een online programma iets kan zijn voor jou dan kan deze gratis online les jou mogelijk helpen hier duidelijkheid in te krijgen. Deze kennismakingsles is bedoeld je een indruk te geven van de online lessen en je te helpen bij je keuze. Een online programma bestaat altijd uit: online lessen, een werkboek, een individueel consult en specifieke opdrachten, formats en oefeningen.  

Ongewenste patronen doorbreken
Merk jij dat je steeds weer in dezelfde situaties terechtkomt? Situaties die zich steeds herhalen in jouw leven of in het contact met de ander. Situaties die steeds weer op dezelfde manier aflopen omdat jij steeds weer op dezelfde manier reageert, handelt en denkt. Situaties waar je last van hebt en waarbij je je afvraagt waarom je hier steeds weer in terecht komt. Als je dit herkent zit je waarschijnlijk vast in een patroon. In deze gratis kennismakingsles krijg je een eerste kijkje in dit nieuwe online programma. 

Ongewenste patronen doorbreken