Telefoonnummer

06-23188566

info@praktijkone.nl

info@praktijkone.nl

Adres

Graafseweg 274 Nijmegen

Cursus

‘van faalangst naar zelfvertrouwen en succes’

Een zinvolle cursus waarin je leert hoe je je faalangst kunt overwinnen, je zelfvertrouwen kunt versterken en reëler en succesvoller in het leven kan staan.

 

Cursusbeschrijving

Leven is groeien en ontwikkelen. Onzekerheid en angst om te falen kunnen er echter voor zorgen dat je jezelf kansen en (ontwikkel) mogelijkheden ontneemt die belangrijk voor je zijn in je werk, privé of je studie. Deze cursus biedt je de gelegenheid hier verandering in aan te brengen. Je krijgt o.a. informatie aangereikt over de werking van faalangst, de invloed van negatieve gedachten en hoe je deze om kunt buigen naar reële en helpende gedachten. Je leert hoe zelfvertrouwen zich ontwikkelt en hoe je je zelfvertrouwen kunt versterken. Daarnaast maak je kennis met vaardigheden en houdingsaspecten die een belangrijke rol spelen bij het succesvol zijn en leer je reële en haalbare doelen te stellen die zelfvertrouwen en succes bevorderen.

Een bijzondere cursus die naast theoretische kennis en opdrachten ook vele nieuwe (zelf) inzichten geeft waarmee je weer verder komt op jouw (ontwikkelings-) weg. 

Cursusbijeenkomsten (maandagavond)

  • 14 maart 2016
  • 21 maart 2016
  • 4 april 2016
  • 11 april 2016

 

Locatie en tijd

Wijkcentrum Hatert, Couwenbergstraat 22 6535 RZ Nijmegen. Van 19:30 uur tot 21:30 uur.

 

Prijs

€ 31,00 p/p. Incl. hand out, excl. consumpties.

 

Aanmelden

Aanmelden via de website van Cursuscentrum de Opstap