Telefoonnummer

06-23188566

info@praktijkone.nl

info@praktijkone.nl

Adres

Graafseweg 274 Nijmegen

Mogelijk herken je onderstaande…

Je bent continu bezig met je gewicht – je hebt al tal van verschillende diëten gevolgd – het is je wel gelukt om af te vallen, maar steeds komen de kilo’s er toch weer aan – je hebt alles al een keer geprobeerd maar ervaart alleen maar negatieve resultaten als honger, een slecht humeur, frustraties en nog steeds … overgewicht!

KORTOM  je weet niet meer hoe je jouw gewicht onder controle kunt houden en bent moe van het steeds weer op dieet moeten gaan en zoekt naar een oplossing die echt werkt. Dan kan dit unieke programma iets voor jou zijn!

De ‘in stand houders’ van overgewicht

Bij het ontstaan van overgewicht zijn meerdere factoren betrokken dan alleen maar ‘meer eten dan je lichaam nodig heeft’. Onderliggende oorzaken en patronen kunnen er voor zorgen dat overgewicht in stand gehouden wordt of dat je na verloop van tijd weer terugvalt in je oude eetpatroon waardoor je weer aankomt (jojo- effect). Het opheffen van deze oorzaken en patronen maakt de weg vrij naar een duurzaam gezond gewicht!

Equili® gezond gewicht programma

Via het Equili® gezond gewicht programma word je begeleid naar een blijvend gezond gewicht, zonder diëten. Door bewustwording en gedragsverandering, het onderzoeken wat de oorzaak is van je eetgedrag en het aanleren van een bij jou passend beweegritme kom je stapje voor stapje bij het gewicht dat bij jou past en waar je je lekker bij voelt.

Intensieve begeleiding van verschillende deskundigen

Het Equili® Gezond Gewicht Programma richt zich niet alleen op een gezonde voeding en regelmatiger bewegen, maar ook op een duurzame leefstijl- en gedragsverandering en, met name, op de achterliggende redenen van je (eet-) gedrag. Met intensieve hulp van een coach/therapeut en diëtist pak je deze aan en verander je geleidelijk je leefstijl. Er wordt gewerkt met alle factoren die van invloed zijn op jouw gewicht, op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. In kleine stappen ga je gezonder eten en meer bewegen. Op een manier die bij jou past en die je voor de rest van je leven vol kunt houden! Dat is de sleutel tot uw succes en de kracht van het Equili® programma.

Het begeleidingstraject duurt 36 weken en wordt volledig afgestemd op dat wat bij jou aandacht en zorg behoeft en wat jij nodig hebt. Indien wenselijk gebeurd dat in samenspraak met je huisarts of specialist.

Naast voeding- en dieetadvies ontvang je:

  • Persoonlijke coaching/therapie
  • Een individueel programma
  • Oefeningen/bewustwordingsopdrachten
  • Een persoonlijke online werkomgeving
  • Een beweegmonitor
  • Nazorg

Het (her) vinden van een nieuw, gezond evenwicht

Integratieve begeleiding helpt je bij het helder krijgen van de onderliggende oorzaken en patronen van jouw eetgedrag en ondersteunt je bij het doorbreken hiervan en het (her) vinden van een nieuw evenwicht. Je doet nieuwe inzichten op en je ontdekt (nieuwe aspecten van) jezelf. Hetgeen nog onverwerkt is (en je weg eet) krijgt alsnog de aandacht die nodig is zodat het de juiste plek krijgt en je hiermee leert omgaan. Hierdoor ontstaat (hernieuwde) energie, kracht, zelfvertrouwen en levenslust. 

Eten – een nieuwe functie en betekenis

Door jezelf te bevrijden van onderliggende, ingesleten oorzaken en patronen van je eetgedrag, zal eten een andere betekenis voor je gaan krijgen en zijn eerdere functie verliezen. Eten wordt dan iets om van te genieten op een gezonde en wenselijke manier!

De eerste stap! – een vrijblijvend informatief gesprek

De eerste stap kan vaak moeilijk zijn, zeker als je al zoveel geprobeerd hebt dat tot nu toe nog geen duurzaam resultaat heeft opgeleverd en je hierdoor het vertrouwen bent kwijtgeraakt. Juist dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken en met ons je ervaringen te delen. Wij kijken graag met jou wat het Equili programma je kan bieden waarbij je wel het gewenste resultaat kunt bereiken!

Ben jij toe aan een duurzame verandering en spreekt het Equili programma je aan, dan kun je contact opnemen voor een informatief gesprek (Tel: 06 – 231 88 566 – E-mail: info@praktijkone.nl).

Zie ook het artikel ‘faalangst en overgewicht’