Telefoonnummer

06-23188566

info@praktijkone.nl

info@praktijkone.nl

Adres

Graafseweg 274 Nijmegen

Je hebt een burnout gehad en merkt dat ‘oude’ klachten en vermoeidheid toch geleidelijk aan weer terugkeren. Je wilt een volgende burnout voorkomen maar weet niet hoe. Individuele begeleiding bij een coach, therapeut of psycholoog zie je niet zitten, je wilt het eerst zelf proberen. Dan is dit programma iets voor jou. Dit online burnout preventieprogramma kan jou ondersteunen als je op eigen kracht uit je burnout wilt komen en terugval wilt voorkomen. In 8 online lessen met werkboek ga je een innerlijk ontwikkelingsproces aan waarin je jezelf, jouw triggers en valkuilen, je belemmerende overtuigingen en jouw uitdagingen leert kennen. Je krijgt duidelijk wat er nodig is om beter voor jezelf te zorgen, beter met stress om te gaan en welke veranderingen er in jouw leven nodig zijn om nu en in de toekomst een leven te leiden waarbij jij niet steeds achter de feiten aanloopt maar zelf de regie houdt.

Inhoud van het programma

8 online lessen

Werkboek

Individueel consult

Het programma heeft als doel jou in een groei- en bewustwordingsproces te zetten waarin je jezelf en jouw burnout klachten verder gaat onderzoeken. Dit levert waardevolle zelfinzichten op over jouw functioneren, jouw moeilijkheden en gevoeligheden, jouw triggers en valkuilen. Naast theorie over burnout krijg je ook vragen en opdrachten die jou helpen jezelf beter te snappen en te leren kennen. Je leert wat belangrijk is bij herstel zoals zelfzorg, energiemanagement, omgaan met stress, en er worden meer specifieke thema’s behandeld die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van burnout klachten zoals: over je grenzen gaan, perfectionisme, faalangst, opvoedingsfactoren, ingrijpende gebeurtenissen.

Tijdens het programma ga je steeds duidelijker krijgen wat er voor jou moet veranderen om nieuwe klachten te voorkomen en ga je steeds meer leren hiernaar te handelen. Zo krijg je geleidelijk aan de regie weer in handen en neemt zelfvertrouwen toe. De vragen en opdrachten in het werkboek geven je nieuwe inzichten en helpen je bij het bewust worden van dat wat voor jou echt belangrijk is.

Bij de 8 online lessen hoort dit werkboek. Iedere les staat hierin kort beschreven. Er is ruimte voor aantekeningen en er staan bewustwordingsvragen en opdrachten in om uit te werken. Aan het einde van de lessen ga je deze uitwerkingen gebruiken bij het maken van jouw persoonlijke terugvalpreventieplan en ga je eventuele doelen/actiepunten voor de toekomst concreet maken.

Het consult van anderhalf uur vindt plaats als je het programma hebt afgerond. Tijdens dit gesprek:

 • Kijk je terug op jouw ontwikkelingsproces
 • Deel je jouw resultaten en wat het programma jou heeft opgeleverd
 • Kijk je naar wat er nog verdere aandacht vraagt, wat daarvoor nodig is en hoe je hiervan concrete doelen kunt maken
 • Is er gelegenheid voor vragen
 • Krijg je advies bij het verder voortzetten van jouw ontwikkelingsweg naar meer innerlijke rust
 • Kunnen bepaalde thema’s kort behandeld worden
Ademhalings- en ontspanningsoefeningen

Het programma bevat tevens een aantal ademhalings- en ontspanningsoefeningen die je kunt downloaden.

Hoe werkt het?

Je kunt meteen starten. Na aanmelding en betaling ontvang je een persoonlijk wachtwoord en inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving welke een half jaar geldig is. Je kunt de lessen gedurende deze periode zo vaak als je wilt terugkijken. Hierdoor zal de lesstof beter beklijven en kunnen steeds weer nieuwe inzichten ontstaan.

Ben jij toe aan een duurzame verandering?

Burnout preventie programma


 • 8 online lessen
 • Werkboek
 • Individueel consult
 • Ademhalings- en ontspanningsoefeningen
 • Half jaar vrij toegang tot de online leeromgeving

€ 579,95 (excl. btw)